Direktlänk till inlägg 11 december 2007

Löpning

Av Camilla Lindholm - 11 december 2007 22:57

Igår gjorde jag ingenting förutom att jobba och delta i ett möte på kvällen. Min mission under mötet var att hålla så låg profil jag kunde och jag tyckte att jag lyckades ganska bra. Ja, och så klagade jag lite för min cykeltränare att jag var öm i låren efter söndagens massage. Han hade inget medlidande med mig utan tyckte mest att jag var klen :-). Idag kändes det emellertid betydligt bättre och jag såg med spänning fram emot löppasset som massören inte trodde att jag skulle kunna avverka pga ömma lår. Det var ett jobbigt pass men det gick riktigt bra. Passet bestod av 20x300 i it5 fart (i detta fall fart för 3000m). I morgon ska jag få ytterligare en omgång stretch och massage - det ska bli intressant, tror jag. Tydligen är jag väldigt stram i säte, baksida och utsida lår och enligt honom har jag mycket att vinna på om jag blir lite mer rörlig. Så jag ska göra ett försök.  


För er som trodde att amerikaner var dumma, kika på det här:

http://www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se