Direktlänk till inlägg 16 juli 2008

Utrensning!

Av Camilla Lindholm - 16 juli 2008 20:45

Idag har jag pysslat, gått på behandling samt utfört diverse "måste göras" ärenden typ hela dagen. Bland annat har jag städat och rensat ut i alla mina garderober - ja jag har flera! Det tog en massa energi men nu när det är gjort känns det fantastiskt. Jag gillar att göra mig av med saker, det känns så avslultat och man kan inte ångra sig. Därmed behöver man heller inte fundera på de sakerna mer eftersom de ändå är borta :-)! Lars är precis tvärtom, han gillar att samla på saker och i hans garderober finns kläder jag aldrig sett honom använda en enda gång på de 14år jag varit tillsammans med honom. I våra förråd finns en skev obrukbar ram, cykelslangar med hål i, trasiga vajrar, kakelplattor från vårt gamla utrivna kök och en rad oidentifierbara saker som tydligen kan vara bra att ha. Httills har de aldrig varit bra att ha :-) men det kan kanske ändras. Den dagen kriget kommer kanske jag tackar Lars och hans hamstringsförmåga.

 
ANNONS
 
Niclas B

Niclas B

17 juli 2008 14:25

Hm, det kände som du beskrev mig och mina garderober samt mitt garage! Fast Ullis brukar då och då tvinga mig att rensa lite grand och det ser säkert komiskt ut då jag börjar sortera ut och sen smyger det liksom tillbaka. Men på det hela taget så försvinner det nog lite vid varje utrensning. Fast, och där måste jag försvara mig själv och Lars, så dyker det upp tillfällen då man kommer på vad den där konstiga saken var till för och då förbannar man sig själv för att man slängt den! :-)

http://niclas-b.bloggagratis.se

 
Ingen bild

camilla

17 juli 2008 21:59

Haha, precis som Lars - fast han brukar smyga tillbaka det till sina föräldrar som inte alltid överförtjusta får lagra det ett tag till. Själv har jag aldrig saknat något jag slängt! Slängt är slängt och därmed bortglömt :-)!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se