Direktlänk till inlägg 17 juli 2008

På resande fot till Karlstad!

Av Camilla Lindholm - 17 juli 2008 22:00

Nu är jag i Karlstad eller rättare sagt i Värmskog, Södra högen. På lördag ska vi fira födelsedagar och i morgon ska jag på behandling av mitt knä, så den här veckan har jag knappt tränat alls. På vägen upp stannade vi och handlade kläder till Lars. Han har kommit på att klädkoden på Scania i Södertälje skiljer sig aningen från vad han är vad vid när han jobbade på Lunds tekniska högskola. Så nu har han, naturligtvis med ledning av mig, införskaffat sig en rad skjortor (behövligt) och en kavaj för att se respektabel ut. Det gör ingenting om han handlade kläder lite oftare än vad han gör, men proceduren är alltid den samma. Jag måste vara med och dessutom hänge mig totalt åt honom. Om jag så mycket sneglar på ett kvinnligt klädesplagg eller för en sekund tappar fokus, så ger han upp och vill hem. Sedan är det inte säkert att jag får igenom mina förslag och önskemål på klädval, särskilt inte om det gäller nya trender. De brukar han hoppa på först när de blivit så vanliga att nästan alla bär dem, för då har han väl vant sig :-)! Men belöningen är stor, han blir snygg!


Jag gillar vanligtvis hamburgare även om jag inte äter det särskilt ofta. Särskilt god är hemgjord sådan med mycket vitlök. Dock har Mc Donalds aldrig varit någon favorit. Men när Lars ville att vi skulle äta det som färdkost upp till Värmland sa jag okej. Tilläggas bör att jag faktiskt inte för så länge sedan åt en hamburgare av samma märke på väg hem från en resa. Detta var alltså andra gången i år som jag tuggade i mig denna vara. Det som slog mig då och även nu var hur fruktansvärt äckligt det faktiskt smakar - dvs ingenting mer än SALT!!! Och, när jag läste på innehållsförteckningen så kunde jag även konstatera att jag genom ett mål (givetvis utan pommes - där går gränsen) fick i mig nästan hela dagsransonen av salt. Det är ju helt sjukt! Har det verkligen varit så förut, eller har de ändrat receptet? Anledningen är säkert att man ska dricka extra mycket av den redan utspädda (genom all is) giftdrycken (nej Daniel jag drack naturligtvis inte denna dryck heller) Coca Cola. När vi kom ut från restaurangen kändes det som om jag låg på minus - inte när det gäller kalorier men väl på vitaminer och mineraler. Stefan Holm - jag tror inte en sekund på att du mumsar i dig hamburgare på Mc Donalds i tid och otid, även om du får massor av pengar från dem för att lura små barn att tro det.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Daniel

18 juli 2008 13:52

Just det, jag menar väl det!

Coca Cola är ondskans dryck! Enkom uppbragd till jorden från helvetet och med enda syfte att förfeta och försjuka världens befolkning!

Det är knappast en slump att man på en Ironman efter sju timmars extrem ansträngning börjar dricka Cola och upptäcker att man blir pigg av det... Att då dricka en liter av det, halvsovadnes i soffan med en påse lökringar bredvid säger ju sig självt hur kroppen reagerar på det!

Möjligen, möjligen kan jag tillåta att man dricker Cola som smaktillsats i snapsglas någon gång i månaden, och under extremt kontrollerade former.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se