Direktlänk till inlägg 19 juli 2008

Födelsedagskalas!

Av Camilla Lindholm - 19 juli 2008 09:42

Igår var jag i Karlstad på behandling och fick ont! När jag påtalade för "min" kiropraktor att det inte alls gjort så ont när jag blev behandlad av hans kollega  lovade han med ett flin (samtidigt som han sa att han egentligen tyckte om att göra folk illa :-)) att han inte var lika mesig som denne och att jag visst skulle få ont den här gången. Och visst, nu gör det ont och jag har tom en stor bula på tibia där muskelfästet sitter - pust. Tur då att jag, så när som på en kort iskall simtur i morse, ska tillbringa dagen på en båt och äta kakor, mat och tårtor. Jag kommer vara helt sockerhög ikväll! Fast det blir givetvis trevligt :-)!


När det gäller kiropraktorn måste jag säga att han är den bästa jag varit hos och jag är väldigt tacksam att han ger sig så mycket av sin dyrbara tid, särskilt på en fredagskväll när alla vill hem så fort som möjligt. När jag kom ut ur behandlingsrummet var det helt släckt och tomt, tydligen hade han slutat 35min tidigare. Det, resultatet av behandlingen och ja, hela hans  bemötande ger ett bra helhetsintryck :-)!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se