Direktlänk till inlägg 20 juli 2008

Regn, regn, regn!

Av Camilla Lindholm - 20 juli 2008 22:00

Nu har jag lyckats träffa regnet två dagar i rad. Igår kväll efter födelsedagsfirandet tänkte jag cykla en knapp timme (det var lite sent så mer hann jag inte) och efter ca 10 min hamnade jag mitt i ett skyfall som snällt nog följde mig hela cykelturen. Efter det har det regnat konstant hela natten och hela dagen. Så idag fanns ingen annan lösning än att bege sig ut och cykla en sväng i regnet. Det hade inte behövt vara några problem om jag bara varit klädd för det. Men jag har dessvärre inte varit riktigt så förutseende att jag tagit med regnkläder eller skoskydd, för det är egentligen fötterna det är värst för. De blir så fruktansvärt kalla! Jag hade i alla fall tur, jag hann hem innan regnet slutade :-)! I morgon åker vi hem igen, hoppas att vädret är lite bättre i Skånde!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Martin A.

21 juli 2008 10:15

Hem igen? Nu när jag är på G.
Hade tänkt föreslå sim och lunch i Tasebo i slutet av veckan men tji fick jag.
Kanske senare i sommar.

 
Ingen bild

Kristina

21 juli 2008 21:09

Kris i Nybban!
Det finns inga blåbär.....

 
Ingen bild

camilla

22 juli 2008 21:30

...men snart kommer lingonen och de skulle bli många har jag hört :-)!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se