Direktlänk till inlägg 22 juli 2008

Tillbaka i Malmoeö!

Av Camilla Lindholm - 22 juli 2008 21:30

Nu är vi tillbaka här i Malmö och det firade vi med en cykeltur på 3timmar och lite kort löpning på kvällen. På löpningen fick jag sällskap av Mikael i klubben och en "ny" tjej som tidigare varit friidrottare på 800 och 1500m. Hon var riktigt duktig och sprang på bra! Själv tyckte jag att löpningen gick hyfsat och kan jag hålla samma tempo på en halvmara är jag riktigt nöjd :-). Även om jag inte riktigt vågade ta ut steget så var farten betydligt högre än halvmarafart. Men jag tror mig kunna hålla samma fart i 10km och det skulle  innebära personligt rekord, vilket aldrig är fy skam.


Här kommer en bild från helgens båttur på Värmeln. Klädseln skulle vara oöm, så nu ser ni hur Lars och jag ser ut i oömma kläder :-)! Jag har lite skum frisyr men Lars har en vädligt snygg skjorta, tycker ni inte :-)?

 
ANNONS
 
Ingen bild

Han med Ögat

23 juli 2008 11:54

Frisyren ser lite skum ut, men snygga ben för övrigt.

 
Niclas B

Niclas B

25 juli 2008 23:42

Nä, nu ger jag upp! Är Lars min tvillingsjäl? Jag tänker på inlägget om klädinhandling och sen också på hamstringen! ;-)
Får hoppas att det även är likt på stilighetsfronten för visst ser det bra ut och det får gälla Er båda! :-) Kul, Ni inspirerar! :-)

http://niclas-b.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se