Direktlänk till inlägg 24 juli 2008

Träning i strålande väder!

Av Camilla Lindholm - 24 juli 2008 23:36

Igår hade väl typ hela Sverige varmt och soligt väder medan det över Malmö hängde ett tungt moln större delen av dagen. Men det hindrade inte min cykel- och simtur nämnvärt. Idag har det däremot varit strålande högsommarväder och äntligen känns det som semester! Även den här dagen har jag simmat och cyklat. Cyklingen skedde under ledning av Tove. Vi körde en slinga om 24km, som hon sett ut, i valfri fart. Vi blev släppta med 30sek mellanrum och det var jättetrevligt. Jag med mitt snurriga lokalsinne cyklade naturligtvis fel, men då kändes det skönt att veta att jag var långt ifrån den enda. Fast nu tror jag nog att jag hittar :-)! Hoppas bara att jag med några veckors träning kan komma tillbaka till en okej cykelform, det hade varit trevligt. Men det har ju gått tidigare så det går nog bra den här gången. Allt är bara en fråga om tid :-)!


I morgon tänkte Tove och jag gå och se Sex and the city, bättre sent än aldrig :-)! Det ska bli kul då jag tycker att de är hur coola som helst!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Daniel

26 juli 2008 10:50

Skit i Sex and the City, se Batman istället!

 
Ingen bild

camilla

26 juli 2008 22:38

Haha, det ena utesluter väl inte det andra. Jag ser gärna Batman också! MEN, Sex and the city-filmen var klart sevärd, förutsatt att man gillar serien. Lars vågade inte följa med men jag råkar veta att han sitter och smygkikar på serien hemma i soffan. Alla killar gillar Sex and the City, men endast några få vågar erkänna det :-)!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se