Direktlänk till inlägg 28 juli 2008

Sol, sol, sol, sol!

Av Camilla Lindholm - 28 juli 2008 20:27

Nu var det ett tag sedan jag skrev och uppdaterade hur saker och ting förhåller sig. Jo, jag lever, men om jag har hälsan det vete sjutton :-). Nu när solen gassat från en ljusblå himmel några dagar, CSC vunnit touren, bara fyra åkt fast för doping och havet snart översvämmas av blommande blågröna alger (i tisdags morse när Lars och jag skulle simma på Lindängsbadet var det stängt pga rengöring, det hade tom bildats alger i simbassängen) har jag ägnat mig åt att cykla en hel del. Igår testade jag tom att köra lite progressiv fartträning på samma varv som Tove guidat oss runt på i torsdags, följt av lite progressiv löpning. Sammanfattningsvis var det varmt och flåsigt. Jag har även simmat några gånger i havet nu när temperaturen är behaglig även för en badkruka med mig - ja naturligtvis simmar jag med våtdräkt!!!


Daniel har även invigt mig i Leif GW Perssons förunderliga värld och för tillfället bekantar jag mig med den överviktige, burdusa, sexistiska, rasistiska och hårt supande kriminalkommissarie Evert Bäckström som inte missar ett tillfälle att ta en tupplur på en 2h efter lunch eller att gå hem 14.30 en onsdagsförmiddag mitt under en rådande mordutredning. Den är helt underbar och här nedan delger jag er ett litet smakprov ur boken "Den som dödar draken":


"Nio personer varav en riktig polis, tänkte Bäckström. I övrigt en ren finnkoling, en lappjävel, tillika finnkoling, en chilenare, en ryska, en yngre sothöna, en attackflata, en knätofsdansare och den kära gamle Lars Träskalle Alm, gravt förståndshandikappad sedan födseln, och vart fan är kåren på väg egentligen, tänkte han.

- Okej, sa Bäckström. Då kör vi."     

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se