Direktlänk till inlägg 30 juli 2008

Det hettar till sig...

Av Camilla Lindholm - 30 juli 2008 21:50

Det kokar här i Malmö, inte av solen utan av alla klubbkompisar som snart ska bege sig till Kalmar och köra antingen sprint eller Ironman-distansen i helgen. Så idag har jag delat ut råd till diverse människor. Idag var även Rickard och jag ute och körde lite fart - Rickard var snabb i sin nyinköpta vindtunneltestade svindyra (typ dyrast på marknaden) tempohjälp och sina ännu dyrare hjul som han ägnat hela natten åt att limma, bara för att upptäcka att han fått punktering 500m in på cykelturen. Det var det däcket och den limningen, jag led med honom.


Förutom cyklingen har jag även simmat och sprungit en liten kort runda. Simningen kändes ganska bra och det var underbart ljummet i vattnet, jag avskyr att frysa så jag njöt :-)!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna

30 juli 2008 23:23

Själv så åt jag en fantastisk lunch på Roy's i Helsingborg och drog efter jobbet ner till stranden. Sedan begav jag mig till SATS och styrketränade och mumsar nu på micropopcorn framför datorn...känns också som en bra dag!

 
Ingen bild

Conny

31 juli 2008 08:39

Hur dyr är en sådan där tempohjälp? Kanske något man borde invetsera i. Det låter väldigt snabbt!

 
Ingen bild

Anders

31 juli 2008 12:02

Ja tack för alla bra Kalmar-tipsen igår, ska speciellt tänka på: "Aldrig gå, det gör lika ont som att springa men går långsammare" :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se