Direktlänk till inlägg 13 augusti 2008

Långt ner i träsket

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2008 16:52

På Camillas nåder har jag fått äran att skriva på bloggen igen. Och nu ska jag förklara varför det var mycket bättre att leva på Medeltiden (Dvs. före år 2000) än vad det är att leva idag.


Jag har fått en ny telefon. En extremt avancerad och bra sådan. Inbyggd GPS, vädertjänst för alla världens orter när som helst, ursnabbt 3G-Internet, Office-paketet, Touch screen, E-post och allt annat man kan tänka sig och inte tänka sig.


Men jag får inte igång fanskapet! Menyerna är lustiga, det är svårt att navigera och pekskärmen är för känslig. Hela den här eftermiddagen har jag försökt att få igång Internet, försökt att öppna användarmanualen i den medförda CD-skivan i programmet som jag inte har på datorn, konfiguerat (bara ordet få en att må illa!) E-postinställningarna, ansluta Handsfreen och ställa in datumet.

Men det värsta av allt är att alla mina kontakter har blivit helt omkastade! Av någon mycket märklig och oförklarlig anledning så har alla de kontkater jag någon gång vid något tillfälle har haft i telefonen har kommit tillbaka! SÅ nu har jag typ 437 kontakter, varav hälften är värdekassa. Och som grädde påkorven så har alla de kontakter jag lagt in det senaste året försvunnit! Allt har misslyckats. Allt är skit. Alla är dumma. Solen gick precis i moln.


Sån här skit behövde man inte hålla på med på den gamla goda tiden! Då köpte man en telefon, tryckte in SIM-kortet och så funkade det! Och så höll telefonerna länge! Nu, däremot, är de så utslitna och dåliga efter två år så man kan tro att det är en antikvitet, framgräven av en mossig arkeolog med pantalonger någonstans vid någon gammal Etruskisk bosättning från 1357 f.Kr, som man håller i handen. Typ.


Tur att man har Gustav Larssons extrema tempo-lopp på OS att glädja sig åt. Det och en löprunda ikväll är det enda som kan få mig att bli på ett mikrogram bättre humör. Och det kan behövas, eftersom jag förmodligen har fått cancer också efter att ha tvingtats prata utan Handsfree hela dagen.


Nu går jag och min manbag hem.


/Daniel


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se