Direktlänk till inlägg 14 november 2008

Så gott som färdigpackad...

Av Camilla Lindholm - 14 november 2008 19:22

är jag nu. I morgon åker jag och klubbkompisen Tove till Arizona. Cykeln är servad och nerpackad, liksom en hel del andra saker. Idag fick jag även min sista behandling innan resan och kanske träffade Henrik rätt idag. Han knäckte ingenting i ryggen utan angrep bara musklerna runt höften. Bla behandlade han en ny muskel som var riktigt stel och tajt och som ev fastnat lite i andra muskler/bindväv. Just nu ser min rumpa lite suspekt ut efter behandlingen då man skulle kunna tro att jag blivi misshandlad pga av alla skumma röda märken som jag har fått :), fast så farligt är det inte. Tydligen ska det finnas ett tält på tävlingsplatsen med terapefter som utövar den behandlingmetod han använder sig av. Jag kommer antagligen ta en behandling där innan tävling. 


Igår var det även kontraktskrivning och det var ett ungt par som köpt lägenheten. Tjejen kände igen mig som sin lärare på gymnasiet. Snacka om att världen är bra liten ibland. Dessutom berättade de att de öppnat en kökslåda full med vattenflaskor, kosttillskott, bars och gel. Då blev de lite konfunderade....  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kristina

15 november 2008 09:53

Lycka till!
Du vet att vi i Nybro alltid håller tummarna för dig. Nästa helg kommer datorn att stå på hela lördag em och kväll för att följa dig i Arizona.

 
Linda

Linda

15 november 2008 10:07

Lycka till!

http://www.lindaeriksson.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se