Direktlänk till inlägg 11 december 2008

På väg ur dvalan....

Av Camilla Lindholm - 11 december 2008 08:26

I tisdags började jag så smått börja röra på mig igen. Det kan kanppast kategoriseras som träning, mer då lite vardagsmotion. Det blev en kort löptur på en 30min i regnet. Trots kyla och regn kändes det ändå jätteskönt att få röra på sig igen och efteråt var jag full av endorfiner och det kändes som om det bubblade i kroppen, härligt. Det är lustigt, man borde bli pigg av att vila, istället blir jag trött och seg. Om löpningen kändes behaglig så var gårdagens simpass lite tyngre. Det märks direkt när man gör uppehåll från den, eftersom flytläge och vattenkänsla försvinner fortare än löpkänslan.


I tisdags var jag även hos Henrik som nu har börjat jobba med min stela rygg och mina stela bröstmuskler. Det finns tydligen mycket att jobba på och på sikt är jag övertygad om att det kommer att resultera i färre skador och förbättrad prestation. Senare idag ska jag träffa coach Jens för säsongssammanfattning och planering inför 2009. Det ska bli intressant.  

 
ANNONS
 
Tove

Tove

11 december 2008 13:39

Hur blir det med Forum och Yoga hos Jona? Fick du mitt SMS? Har också börjat röra på "dököttet". Simmade hela 1500m imorse :)
Kram

http://www.tovewiklund.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se