Direktlänk till inlägg 18 mars 2009

Shit sol igen

Av Camilla Lindholm - 18 mars 2009 20:45

Både igår och idag har det varit strålande solsken här i Malmö, synd bara att det blåst så förbannat. Träningsmässigt innehöll dagen ett tokjobbigt pass bestående av 2h (som råkade bli närmre 2.5) cykel inkl 1h med bra fart följt av 8km löp varav 4km i hög fart. Det var årets första pass av detta slag och förhoppningsvis var det därför som benen kändes tunga på löpningen. Kan på rak arm erkänna att formen från duathlon-SM inte direkt fanns där. Men å andra sidan har jag som sagt var bara börjat med den här typen av pass och förbättringarna brukar komma ganska fort.


Ikväll är Patrik här och har hjälpt mig sätta upp en snuskigt tung spegel på en sned vägg och en hatthylla! Nu håller han på och skär till en matta på ett snett golv, det kan bli en utmaning! Jag tycker lite synd om honom eftersom jag känner mig lite som en slavdrivare....trots att jag inte tvingat honom. Jag får se till att gottgöra det på något sätt. Eftersom min duschslang sprutade vatten i 5olika vinklar när jag försökte använda den idag så kände jag mig nödgad att åka till Bauhaus och köpa någon hyfsad billig men funktionell slang och handtag. Det var tydligen svårt eftersom den jag kom hem med läcker, trots både o-ring och sån där vit plast man virar runt. Bra val av mig :)! Så nu är jag helt pank och kommer leva på ångorna av mina grannars mat i en vecka innan det som ska kallas lön kommer in på kontot. Jag känner redan hur jag magrar. Men ändå känner jag mig glad och nöjd. Jag trivs i min lägenhet och det bästa är att den är min....och att jag inte behöver ta hänsyn till någon. Jag kan göra precis vad jag vill och när jag vill. Det gillar jag :)!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se