Direktlänk till inlägg 21 mars 2009

Typsikt....

Av Camilla Lindholm - 21 mars 2009 22:18

De här två veckorna har varit en väldigt stressig tid i mitt liv och som brukligt när man sedan slappnar av så bröt natten till fredagen typsikt nog en förkylning ut. Kanske var det därför som torsdagspasset kändes så tungt. Därför har det inte blivit någon träning varken igår eller idag. Coach Jens förbjöd mig dessutom att renovera, men eftersom jag knappast är döende och har svårt att sitta still så har jag gjort lite trots allt. Givetvis i lugn och sakta mak. Även denna helg har Patrik varit här och hjälpt mig. Idag har han bland annat tapetserat en fondvägg i vardagsrummet. Han blev inte direkt överförtjust när jag kläckte idén att jag ville ha det som en ruta istället för, som vanligt, på hela väggen. Men som brukligt blev resultatet mycket väl godkänt.


Någon som däremot antagligen trodde att jag var döende var Eskil som totalvägrade äta av det godis jag köpt och den kaka jag bakat till honom, Daniel, Patrik och mig igår. Istället för ett simpelt förkylningsvirus trodde han antagligen att jag bar på ett luftburet SARS-virus (om nu ens det är luftburet). Men alla ni som känner till Eskil vet ju hur beroende av sötsaker han är så när alla ätit klart så bytte han teskeden mot en matsked, tog fatet i handen och glufsade i sig resten av kakan (knappt hälften) på ett par sekunder.  

  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Eskil

22 mars 2009 15:55

Hej!

Jag tycker inte om att bli uthängd såhär.
Därför blånekar jag till alla anklagelser och hänvisar till Europakonventionen för mänskliga rättigheter.

I Sverige rättar sig dessutom nästan alla efter minoritetsrösten förutsagt att denna befinner sig i offerposition.

Peace!

 
Ingen bild

camilla

22 mars 2009 16:15

Hahaha, du är för söt du. Puss Puss

 
Linda

Linda

23 mars 2009 16:03

Trist att du är förkyld...Jag vet hur det är...Krya på dig!

http://www.lindaeriksson.com

 
Ingen bild

Helen

23 mars 2009 17:56

Vilken minoritet tillhör Eskil? Äkta skåning?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se