Direktlänk till inlägg 24 mars 2009

Löpning x2

Av Camilla Lindholm - 24 mars 2009 20:33

Förkylningen som överraskande nog slog till natten till fredagen var tack och lov inte så allvarlig och redan på söndagen kunde jag köra mitt första krosspass (duathlonintervaller) i hyfsat hög fart. Idag har det varit två löppass på schemat där det första var för TetraPak. Det var ett härligt gäng som slutit upp i snålblåsten vid Lunds friidrottsplats. Det var fantastiskt härligt att se förvandlingen i löpteknik som de åstadkom under den timme vi höll på. Kanonjobbat! Mitt eget löppass bestod som vanligt av progressiva 2000ingar. Dagen till ära blev de verkligen progressiva och trots att jag aldrig riktigt fick upp värmen, då jag blivit så vansinnigt kall av första passet, så gick den sista ganska fort. Sen var det bara att ta sig hem o ställa sig i duschen länge för att återfå värmen.


 På torsdag kommer Jens hit, vilket som vanligt är otroligt efterlängtat och på söndag åker jag sedan till Mallorca tillsammans med danska förbundet och Jens. Det ska bli härligt....dessvärre fick jag idag brev från danska förbundskapten att vi skulle ta med regnkläder eftersom det tydligen skulle bli dåligt väder. Hm, hoppas det ändrar sig..... Men inte tänka mer på det nu...för snart är det dags för Dr House!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se