Direktlänk till inlägg 26 mars 2009

Snart resdag....

Av Camilla Lindholm - 26 mars 2009 22:39

Nu är det bara ett par dagar till jag åker till Mallorca. Jag har fått mitt träningsschema och det ser ut som att jag kommer kunna hålla mig sysselsatt :)! Igår och idag har jag ägnat mig åt lite annorlunda aktiviteter på jobbet. Jag har kört aerobic, spinning och pump med mina idrottsstudenter. I morgon är det dags för ytterligare ett spinningpass. Det är lite roligt och påminner om forna dagar då just detta var bland det roligaste jag visste. Det var naturligtvis innan jag testat på triathlon :)! Dessvärre är det ingen träning som direkt gynnar mig som triathlet, vilket även var anledningen till att jag avslutade jag min instruktörskarriär. Det gäller att prioritera :)!


Ikväll har Jens varit över och vi har kört ett bra löppass bestående av bla 10x400m. Som vanligt fick jag en hel del råd som gjorde att jag sprang bättre rent tekniskt. Kanske var det rent av därför 4av intervallerna gick fortare än jag någonsin sprungit en 400ing. Sen gör bara vetskapen om att någon tittar på en att man skärper till sig lite och springer aningen snabbare. Även om Eskil fortfarande är förkyld så kom han dit och tittade på oss när vi tränade. Han underhöll oss med små glada tillrop och påminde mig återigen hur lik jag är en pittbull. Jag står fortfarande häpen och undrande över vad det är hos mig som är lik en pittbull?   
ANNONS
 
Ingen bild

The Voice

27 mars 2009 08:03

Milla!

Det är inte så att du är lik en Pittbull rent utseendemässigt.

Den är lik dig så tillvida att du liksom en Pittbull är genuint hård, uthållig och kampvillig till sista andetag.

Alla kan vi förknippas med ett djur och även på så vis ge oss ett coolt namn.

Camilla "The Pittbull" Lindholm

Mvh

 
jona

jona

27 mars 2009 08:21

Du är energisk, kraftfull, liten, muskulös, ettrig, biter dig fast och ger dig aldrig *:)

Kram kram

http://www.yogajona.se

 
Jona

Jona

27 mars 2009 08:22

kraftfull, muskulös, energisk, ettrig, biter sig fast och ger sig aldrig...

http://www.yogajona.se

 
Micke Selvin

Micke Selvin

27 mars 2009 10:47

Du verkar ha bra drag i träningen nu. Skönt med framsteg! Själv är jag inne i en förkylningssvacka men det ger sig väl snart. Kör hårt!

http://www.mickeselvin.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se