Direktlänk till inlägg 29 mars 2009

Mallorca

Av Camilla Lindholm - 29 mars 2009 22:15

Resan till ön gick förvånandsvärt smidigt och incheckning med cykelväska och bagage gick på nolltid. Dessvärre är inte vädret här på ön lika smidigt lämpat för cykel och simning. Idag har det varit 12grader och regn och tydligen ska detta hålla i sig restan av nästa vecka :(. I morgon skulle vi cykla iväg 8.00 i hopp om att slippa det värsta regnet eftersom det skulle komma lite senare. Håll tummarna! Hotellet är däremot fantastiskt bra med egen uppvärmd (tack gode gud för det) träningspool som jag testplaskat i idag. Jens gick inte på mitt försök om att få jogga en tur istället. Bättre då att bada en 1000meter enligt honom.


En annan utmaning är att försöka ratta om öronen till den danska tolkningskanalen. Just nu är det bara vi på hotellet och Kristin Lie (norska), men lite senare i veckan skulle vi visst få trängas med ett svenskt gäng i poolen -  jobbiga svenskar :)! Annars går jag visst under epitetet "svensken". Detta till trots att jag försöker smälta in med mina danska fusionskläder och svänga mig med ett och annat dansk ord (väldigt få), antagligen med konstig  accent :)!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se