Direktlänk till inlägg 31 mars 2009

Träning x4

Av Camilla Lindholm - 31 mars 2009 21:50

Idag har jag knappt gjort annat än tränat och ätit. Min rumskompis tycker i alla fall att jag äter precis hela tiden och det är antagligen sant. Men det har jag å andra sidan alltid gjort. Dagen började med en morgonjogg innan frukost följt av en cykeltur med 3x20 min tempo inkluderat. Sen var det dags för ett simpass, vilket kändes som en pina eftersom det är så kallt. Och så kommer det förbli eftersom det tydligen ligger ett mycket stabilt regnoväder precis här. Runt omkring är det 20-22 grader men i vår lilla bubbla så är det 10 och regn :(! Osäkert hur länge det kommer att vara såhär men minst fram till på måndag, det är väl så långt fram som de kan se. Nåja, dagens sista pass var 14km löp med 3x3km intervaller. Varken Joan eller jag hade väl världens piggaste ben efter simningen (har alltid svårt att springa efter simning) men vi kämpade på bra. Nu sk jag snart sova eftersom jag är ganska trött. I morgon har vi vilodag och bara simning på schemat.

 
ANNONS
 
Ingen bild

ModeerF

1 april 2009 08:17

Trevligt ni tränar på bra.

I Skåne och Danmark är det bättre väder;)

Kostade lägret knappt 10 000spänn? Phhuh, nästan 20 000 tuggummin.

Lycka till!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se