Direktlänk till inlägg 9 december 2009

Det rusar mot jul....med stormsteg

Av Camilla Lindholm - 9 december 2009 16:31

När jag var liten tittade jag alltid misstroget på de vuxna när de sa att tiden alltid gick så fort. De hann aldrig med allt de ville, borde, kände sig tvingade till att göra. Nu är jag där själv, klagar på att tiden går så fort och jag har ingen aning om vart alla timmar tar vägen. En sak är dock skönt och det är att alla julklappsinköp är klara. Det är helt underbart att slippa panikartat "ränna runt" i affärerna sökandes efter impulsköp att ge bort. Dessutom vet jag nog vart timmarna tagit vägen när jag börjar tänka efter och jag har faktiskt utnyttjat dem ganska väl. Problemet är nog snarare att de ändock är för få :)!


Sakta men säkert har jag dessutom börjat röra på mig igen. Idag tog jag mig ut på en tvåtimmars cykeltur och både på utvägen och hemvägen blev jag jagad av en stor chäfer, skällande och  med käftarna vidöppna. Jag måste erkänna att jag blev livrädd, i synnerhet som jag tidigare blivit biten av en hund när jag varit ute och cyklat. På utvägen lyckades jag cykla ifrån honom men på hemvägen korsade han min väg så att jag blev tvungen att tvärnita för att undgå att köra på honom. Efter det slutade han jaga mig. Hundägare, för mig spelar det ingen roll att ni ibland skriker att hunden är ofarlig. I detta fall syntes ingen ägare, vilket naturligtvis gjorde det hela än mer skrämmande. En okänd framrusande hund, skällande och med tänderna blottade är otäck och får mitt hjärta att banka. Det spelar ingen roll hur söt och snäll ni än säger att den är. Snälla ha lite förståelse över detta och ha er hund kopplad.

 
ANNONS
 
Katarina

Katarina

9 december 2009 19:24

Hundägare i Malmö är överlag nonchalanta. Det är lösa hundar, hundar i långa linor som går tvärs över div cykelbanor osv. Kör man på vägen tutar bilarna, kör man på cykelbanan riskerar man att få vaden avsliten. Och i skogen är det ännu värre, där har folk inte koll alls på sina hundar.
Och precis som du skriver, det spelar ingen roll om hunden är "snäll". Jag vill inte ha den efter mig!!

http://www.cykelmygg.se

 
Ingen bild

camilla

12 december 2009 21:53

Tack för att du håller med mig :)!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se