Direktlänk till inlägg 11 december 2009

Köp kosttillskott från min egen shop!

Av Camilla Lindholm - 11 december 2009 16:40

Det har hänt lite på samarbetsfronten med Great Earth. Great Earth har valt att satsa lite extra på några av sina ambassadörer och jag är en av dessa. Detta innebär konkret att om du går in på www.greatsports.se och klickar på min profil där så kommer du in på min egen lilla webshop. Där visas produkter som jag själv använder mig av i träning/tävling och som jag varmt kan rekommendera. Beställer du produkter från min shop så stödjer du även mig ekonomiskt. Som tack så får du köpa produkterna lite billigare än om du handlat dem i affären. Dessutom är det mycket smidigare att handla över nätet och i det här fallet kan jag även garantera säkerheten. Jag kan personligen garantera produkternas kvalitet. Just nu är sidan fortfarande under konstruktion men den kommer förhoppningsvis komma att vara i bruk snarast. Gå gärna in och kika på www.greatearth.net och www.greatsports.se redan nu.


Så en sak till, ikväll är det final i Idol - glöm inte heja på Erik för det tänker i alla fall jag göra :)! 

 
ANNONS
 
Ingen bild

The Voice

13 december 2009 12:23

Bara tjejer tittar på Idol men även killar kan använda kosttillskott.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se