Direktlänk till inlägg 14 december 2009

Nu är det klart :)!

Av Camilla Lindholm - 14 december 2009 14:18

För ett par dagar sedan gjorde jag reklam för min nya onlinebutik och nu går det bra att beställa från den. Det enda som fattas är mina oumbärliga B-vitaminer som jag inte klarar mig utan. Men förhoppningsvis kan ni snart beställa även dem :)! Gå in på http://www.camillalindholm.com/ge/index.html och gör din beställning direkt online och du stödjer mig i min satsning samtidigt som du får ett lägre pris.


Annars har helgen gått i mys-tecken. Först Idolfinal med julgodis och glögg hos vänner och därefter lite mer julmingel hos andra vänner i lördags. I söndags bakade Patrik och jag lussebullar så det har blivit väldigt mycket kakor och godis den här helgen. Tur att träningen drar igång igen nu :)!   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sofie

23 december 2009 08:39

God Jul & Gott Nytt År!
Kram Sofie

 
Ingen bild

camilla

23 december 2009 13:51

Tack det samma. Ha det underbart och njut av ledigheten :)! Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se