Direktlänk till inlägg 23 december 2009

En God Vit Jul önskar jag er alla!

Av Camilla Lindholm - 23 december 2009 09:22

Ett (ganska) djupt vitt täcke har döljt den annars grå/brun/gröna marken här i Skåne. Det är tydligen ganska ovanligt och enligt SMHI så får Skåne avnjuta en vit jul vart tionede år. Kanske hade det misslyckade? klimatmötet i Köpenhamn en god effekt på temperaturen i närområdena ändå :)! Jag har full förståelse över att barn och folk runt omkring mig jublar nu. Själv tycker jag en vit jul är mysig så länge jag kan stanna inomhus i värmen och kika ut :)! Annars är den lite problematsik då kyla, is och snö kan få oönskade konsekvenser när man är ute och cyklar och springer. För nu har träningen så smått satt igång. Dessvärre så består den för tillfället enbart av cykel (inne får jag tillägga) och simning. Anlednigen är en öm vad som jag under min långa säsongsvila ignorerat. Faktum är att jag faktiskt fick ont i den först under säsongsvilan och typiskt nog tog jag det då inte på särskilt stort allvar förrän jag började springa på den och upptäckte att det inte gick särskilt bra. Igår visade en ultraljudsundersökning en mindre bristning precis i övergången mellan sena och inre vadmuskel. Orsaken är troligtvis den låsning jag tydligen haft i min fot under en lång period. Det positiva är att den läker bra och att jag troligtvis kommer kunna springa på den snart igen. Tråkigt är att den sitter på ett ställe där man vanligtvis är väldigt smärtkänslig varför smärtan kommer vara långvarig. Men som alltid så är det lättare att förhålla sig till en smärta som man vet inte är farlig så jag ska nog snart vara igång med löpningen igen :)! För övrigt uppmanar jag er alla att äta gott och att ha en riktigt God Jul!!!!  

 
ANNONS
 
Brizen

Brizen

23 december 2009 09:36

God jul på dig med..:)

Take care/B

http://brizen.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Sofie

30 december 2009 16:09

Gott Nytt År :)
Kram Sofie

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se