Direktlänk till inlägg 1 juli 2010

Vinst i Hörby Marknadslopp

Av Camilla Lindholm - 1 juli 2010 23:02

  

Igår var det dags för 4de deltävlingen i Skånes Grand Prix. Hittills har jag varit med i 2 av 3 (hoppade över Broloppet då jag sällan springer så långt om det inte är triathlon/duathlon) och lyckats vinna båda. Jag tycker verkligen om att springa de här loppen då det i stort sett är samma människor som springer. Vi blir som en enda stor familj och hinner småprata en del innan och efter loppen. Igår var prisutdelningen dessutom väldigt försenad och det kanske var tur eftersom jag fick en fantastisk trevlig pratstrund med Sara Ivarsson och min klubbkompis Maria Andersson, två inte bara jätteduktiga löpare utan även härliga och supertrevliga. Maria har inte löptränat så länge men sprang fortare än förra årets vinnartid och Sara förbättrade sig 4!!!! minuter mot förra året.


Loppet i sig mätte 12.6km och gick på väldigt varierat underlag och med flera jobbiga backar som igår kändes riktigt sega. Egentligen är det de första 8 km som är jobbigast sedan blir det lättare och sista biten är det bara nedför och asfalt, mitt favoritunderlag :)! Just igår kunde kroppen varit piggare men med tanke på den senaste tidens träningsmängd är jag ändå nöjd. Jag sprang loppet för två år sedan och då hade jag nästa 2.20 långsammare så tung träning till trots så blev det ändå snabbare i år. Fast handen på hjärtat hade jag inte sprungit fortare så hade jag blivit ganska missnöjd, det känns som att löpformen förbättrats ganska mycket på den här tiden :)! Fotot ovan är taget vid målgången av Maria Anderssons sambo JP och finns i sitt original på http://mariaandersson.wordpress.com/


Idag har jag haft en lugn dag med bara simning på schemat vilket känts klokt och behövligt. Istället har jag fyllt dagen med social samvaro. Man får passa på då morgondagen bjuder på simning, cykel och löpning hela dagen. Till min lycka ska det bli 25grader så det lär bli en ljuvlig dag. I morgon ska jag även passa på att testa mina nya triathlonskor (cykel) från Shimano. Skitsnygga silver med klarblå detaljer!

 
ANNONS
 
Linda

Linda

2 juli 2010 08:58

Grym som vanligt! Grattis!

http://www.lindaeriksson.com

 
Johanna Berggren.

Johanna Berggren.

2 juli 2010 16:24

Grattis till ett väl genomfört lopp och vinst!
Du är en enorm inspirationskälla och jag önskar dig lycka till med all tung och rolig träning!

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?ar

 
Ingen bild

camilla

2 juli 2010 18:44

Tack så mycket för era fina ord :)! Såg att du var anmäld till SM Linda, jag var sugen men avstod då mitt styre inte kommit ännu :(! Kul att du hittat hit Johanna, har spanat lite på din fina blogg också.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se