Direktlänk till inlägg 5 juli 2010

X-endurance

Av Camilla Lindholm - 5 juli 2010 09:09

Sedan mars i år har jag ätit ett nytt kostillskott X-endurance som jag tycker mig fått mycket bra effekt av. Jag är dock inte ensam då triathleter som Yvonne Van Vlerken, Heleene Bij De Vaate och Timo Bracht också upptäckt fördelarna med produkten. Sedan januari finns det att köpa i Europa och nu kan man för första gången även köpa det i Sverige, via mig. Effekterna som jag och de jag sålt till märkt av är bättre återhämtning, ökad pigghet och enligt min osteopat har mina muskler blivit fräschare (troligtvis pga bättre återhämtning). Vill du veta mer eller köpa produkten (370kr för 180 tabletter) kontakta mig antingen via telefon eller mail. Jag har några gratisprover kvar att skänka bort. Vill du ha ett sådant maila mig (camilla.lindholm@mah.se) och motivera varför just du ska få en veckans prov.


För övrigt har veckans träning gått mycket bra. Fram till onsdagens löplopp hade jag tränat hårt och när det bara stod simning dagen efter så blev jag faktiskt gansk glad. Efter det har emellertid träningen rullat på och igår fick jag ihop 200km på cykeln och senare även ett simpass. Idag står det sim, löp och cykel på schemat så det är snart dags att ge sig ut och njuta av det helt underbara vädret :)! So long

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se