Direktlänk till inlägg 14 juli 2010

Vinst i Wallanderloppet i Ystad

Av Camilla Lindholm - 14 juli 2010 11:01

Igår var andra dagen på min nedtrappning inför Zurich Ironman som ser ut att bli en spännande tillställning där startfältet fortfarande fylls på. I år har även Iroman ändrat reglerna för proffsen vilket gjort det både svårare och dyrare att kvala in till Hawaii men även att få prispengar. Reaktionen har blivit att flera tävlingar haft ett litet startfält och till nästa år ska reglerna återigen ändras. I Zurich är startfältet förhållandevis starkt och med några undantag ganska jämt. Det gäller med andra ord att ha dagen för att kamma hem lite prispengar och en god placering. Faktum är att det bara är en person som jag slagit i hela startfältet (sedan är det några jag aldrig mött) men jag hoppas att årets goda träning ska ge resultat.  


För övrigt är det nu ganska skönt att gå in i en period med reducerad träningsmängd då det varit väldigt mycket träning ett tag. I lördags poppade en oanmäld senknuta upp på foten och tvingade mig att avbryta mitt löppass. Men efter löpvila på söndagen och totalvila på måndagen (kors i taket) så kunde jag igår smärtfritt ta mig igenom Wallanderloppet om 6km. Eller nu ljöd eller överdrev jag. Det går inte att tävla sig igenom 6km utan smärta. Det gör ont från första km till sista och minst två gånger under loppet kom tankar som "du behöver inte göra det här" och "nä nu måste jag sakta ner". Då gäller det att ersätta dem med positiva tankar istället som "kom igen du klarar det här" och "bara några minuter till och du är i mål"....ja jag menar 21minuter är ju inte så lång tid. Fast tro mig ibland känns varje minut som en oändlighet. Efter loppet frågade en reporter ifall jag lagt märke till alla historiska byggnader som återges i Wallander-berättelserna. Vad svarar man på det? När hjärtat håller på att sprängas så.....nä.....inte direkt :)!


Nu ska jag passa på att njuta av det underbara vädret genom att cykla riktigt hårt :) :)! 
ANNONS
 
Johanna Berggren.

Johanna Berggren.

15 juli 2010 02:08

Imponerande!
Önskar dig all lycka.
Johanna.

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?ar

 
Katarina

Katarina

15 juli 2010 19:41

Kurt Wallander är inte väl inte direkt den man förknippar med 6 km maxfart...
Grattis Camilla!
Kram Katarina

http://www.cykelmygg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se