Direktlänk till inlägg 21 juli 2010

Plan B

Av Camilla Lindholm - 21 juli 2010 11:02

Igår var jag hos Torbjörn som fixade och stuvade om min rygg och min vad. Jag känner mig fullkomligt säker i hans händer och känner även att min vad blir bättre och bättre. Igår joggade jag lite lätt i 20min, något som varit otänkbart för bara någon dag sedan. Jag har även funderat över min start i Zurich och hur mycket jag än vill köra den tävlingen känner jag mig nödgad att avstå. Istället för att oroa mig för om vaden ska hålla vill jag känna mig positivt taggad, nervös och förväntansfull inför uppgiften. Att jag betalt resan dit får omöjligt vara ett primärt skäl till att köra tävlingen. Det är emellertid inte ofta man har sådan tur som jag nu råkar ha. Den 15aug går nämligen Challenge Copenhagen av stapeln för första gången någonsin och jag tror den har mycket goda chanser att bli en riktigt god och spännande tävling med en inte helt enkel cykelbana vad jag fått höra. Extra glad blev jag över beskedet att tävlingsorganisationen valt att släppa in mig i tävlingen med så kort varsel. Första prioritet är nu att bli bra i vaden och sedan få till ett par bra träningsveckor då dessa två varit grovt reducerade. Sedan ska jag göra allt som står i min makt att köra riktigt bra i Köpenhamn.  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Patrik

21 juli 2010 13:06

Kör hårt

 
Ingen bild

Maria Andersson

21 juli 2010 15:39

Lycka till med kroppen nu! Låter som ett klokt beslut och nästan tävling på hemmaplan ju... är det publikvänligt så att man kan komma o titta?

 
Johanna

Johanna

22 juli 2010 02:54

Önskar att man kunde komma och titta, heja fram dig till ett bra resultat!
Lycka till med alla förberedelser och glöm inte att lyssna till kroppen!

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?ar

 
Ingen bild

Sofie

22 juli 2010 09:53

Vi kommer till Köpenhamn och hejar på dig :)
Kram Sofie

 
Ingen bild

camilla

22 juli 2010 21:07

Tack alla, det hade varit jättekul om ni kunde komma över Sofie och Maria :). Tack så mcyket Johanna det ska jag göra.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se