Direktlänk till inlägg 22 juli 2010

Hjulafton

Av Camilla Lindholm - 22 juli 2010 21:09

Idag har det verkligen varit jul i juli :)! Igår hämtade jag ut min nya RS800 pulsklocka från Polar och kan nu lämna tillbaka den jag lånat från Patrik i typ 3månader (min gamla har gjort sitt och gått sönder). Därefter kom ett helt lass med hjul från Ceepo, 6 stycken för att vara exakt. Tydligen har jag fått dubbla upplagor då jag bara behöver en disc och ett annat tävlingshjulset. Som grädde på moset kom ett paket från Great Earth med ännu mer godsaker. Och det tog inte ens slut där utan nu har jag även fått klart med boende inför Challenge Copenhagen. Challenge-organisationen är kända för att ta väl hand om sina deltagare och sina proffs i synnerhet och de kommer bjuda mig och Patrik på 4nätter på Radisson blue hotell, tillika racehotell. Jag bugar och tackar för det. Jag hoppas verkligen att så många av er som möjligt är sugna på att komma över och heja. Det hade varit fantastiskt!!


Träningsmässigt har jag inte direkt tagit ut mig de här två veckorna och det märks. Igår fick jag emellertid testa att trycka på lite på cykeln och det blev 2h inkl 10min IM-fart och 10min hårt. Det var länge sedan jag blev så anfådd och jag kände att jag hade mycket mjölksyra i kroppen. Det är ett bra teckan för mig. När jag kan hantera mjölksyra och få upp min puls, ja då är jag pigg och återhämtad och egentligen ska jag ju vara tävlingsklar nu. Dagens träning har förutom ett kortare simpass även inkluderat 40min löpning. I tisdags joggade jag 20min idag 40inkl lite medelintensitet. Jag är inte 100 men det är en klar förbättring på bara två dagar och jag blev inte sämre av passet. Ett steg i rätt rikting alltså.


Även renoveringsmässigt händer det saker. Igår jobbade Patrik hårt med att såga till allt dörrfoder och en bekant har förbarmat sig över vår trapp och har slipat och nu nästan målat den helt klart. Han fick måla 4a gånger. Just nu håller Patrik, hans farbror och hans pappa på att bygga en ljusramp som vi tänkt ha över köksön. Det kommer bli superbra när det är klart.   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Patrik

23 juli 2010 08:41

UNDERDRIFT UNDERDRIFT

Klockan har du nu lånat i 6 mån..... Konstigt att det går dåligt för mig i löpspåret....

 
Johanna Berggren.

Johanna Berggren.

23 juli 2010 12:53

Vad skönt att det verkar gå åt rätt håll!
Önskar jag hade kunnat komma och titta, hade motiverat mig än mer men du får se till att skriva ett bra inlägg och referera tävlingen VÄL efteråt!
Fortsätt med ditt trevliga blogg skrivande, det inspirerar och motiverar!
Johanna.

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?ar

 
Ingen bild

camilla

23 juli 2010 21:47

Ja det blir bättre och bättre :)! Tack så mcyket Johanna, det får jag se till att göra. Patrik, ja du är för söt - puss på dig. Men att det går dåligt i löpspåret, om du tycker det, beror nog inte på det är jag rädd ;)

 
Micke Selvin

Micke Selvin

24 juli 2010 13:24

Dina senaste inlägg glädjer mig! Du är så klok och att stå över en tävling är inte det lättaste beslutet att fatta ... dock helt rätt i det läget och du får väl ta revansch i Köpenhamn i stället! Får vi kanske se en svensk dubbelseger? :)

http://www.mickeselvin.se

 
Ingen bild

Manne

29 juli 2010 14:48

Och sen heter jag inte bekant! Jag heter Manne! =)

 
Ingen bild

camilla

1 augusti 2010 10:12

Tack så mycket Micke, man lär så länge man lever och förhoppningsvis blir vi alla klokare med åren :)!

Manne, förlåt men jag visste inte om du ville bli uthängd här :):) :)!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se