Direktlänk till inlägg 19 augusti 2010

Bättring......

Av Camilla Lindholm - 19 augusti 2010 11:43

Igår fick jag en genomgång av Torbjörn Mårtensson, knäckte ryggen och fick lite välbehövlig massage. Så idag tog jag mina första stapplande löpsteg och döm av min förvåning när det kändes hur lätt som helst (bortsett från ett lätt illamående och en krånglande mage). Ingen träningsvärk och heller ingen smärta i vaden. Bra återhämtning  är a och o för ett bra resultat och även om jag bara var ute en 30min så lovar det gott, magsjuka eller inte. Dessvärre har jag lyckats smitta ner Patrik med min magsjuka om han nu inte också drack av kloakvattnet. Det roliga är att han så sent som igår gjorde narr av mig och tyckte att jag borde ha kunnat silat oönskade kloakföremål mellan tänderna. Nu har han spytt hela natten (och hållt mig uppe) och deklarerade för någon timme sedan att han var döende, eller åtminstone ville dö. Det är inte utan att jag känner mig lite skyldig till hans misär.....och får väl vara en god sambo och ta hand om honom.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se