Direktlänk till inlägg 14 november 2010

2a i Powerman Malaysia

Av Camilla Lindholm - 14 november 2010 14:52

  Målgång, det här året kom jag ihåg att springa i mål med svenska flaggan :)  

Precis vid starten, Radka sprintar iväg och jag försöker hänga på. Lägg märke till att vi båda springer i SLS3 strumpor - dessa finns att köpa hos mig när jag kommer hem till Sverige igen.


Idag tävlade jag i powerman Malaysia och kom liksom förra året 2a. Men i år var jag väldigt glad över detta och faktumet att jag faktiskt var närmre Radka som vann i år igen. För bara någon vecka sedan var jag inte ens säker på om jag skulle kunna ställa upp i tävlingen och i så fall i vilken form, men efter ett par riktigt bra behandlingar i Putrajaya började jag tro på att jag faktiskt skulle kunna genomföra tävlingen. Extra glad över omtanken blev jag när jag nu ikväll efter tävlingen fick ett samtal från min masssös om hur orolig hon varit för mig då mitt ben verkligen inte är bra. Men hon var också stolt och ville följa med mig runt på mina tävlingar om jag kommer tillbaka till Malaysia igen - snacka om vilken lyx det varit :). Jag hade verkligen behövt henne NU.  Lite senare kommer en längre race rapport och lite fler bilder.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kristina Schöldström

14 november 2010 16:18

Fantastiskt bra gjort Camilla!! Grattis! Helt otrolig prestation med tanke på dina problem sista tiden!! Du är bäst!

 
Ingen bild

Sofie

15 november 2010 14:03

Åh så underbart! Stort grattis!

 
Ingen bild

camilla

15 november 2010 14:31

Tack Sofie och Kristina.....och tack så otroligt mycket för all hjälp och förberedelse inför loppet. Utan din hjälp med laser, massage och zonterapi hade jag antagligen aldrig fixat det. Jag är otroligt tacksam :). Ses när jag kommer hem, du får antligen jobba hårt för att reparera mig :).

 
Ingen bild

Tove

17 november 2010 00:05

Grattis Camilla!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se