Direktlänk till inlägg 7 december 2010

Phuket 70.3

Av Camilla Lindholm - 7 december 2010 15:53

Asian Pacific Championship skulle bli min sista tävling innan säsongsvilan. Dessvärre drabbades jag några dagar innan loppet av diarre (min mage har inte varit helt ok sedan tävlingen i Köpenhamn och tål inte lika mycket som tidigare) och när jag dagarna precis innan tävling kände mig matt och trött tänkte jag att det inte alls behövde betyda något negativt. Faktum är att ofta känner mig trött inför tävlingar för att sedan vara jättepigg när jag väl kör. Så var det dock inte denna gång. Det fanns verkligen ingenting i kroppen och efter en rad toastopp (undrar hur mycket som ryms i en tarm) samt att min höftböjare började skrika ordentligt valde jag att stiga av trots att jag bara hade en 8-9km kvar.


Nu har jag bara några dagar kvar på semestern och vi har roat oss med att dricka drinkar :), surfa på jättevågar (på magen då :)) samt shoppa loss lite. Tyvärr har vädret varit uselt och vi har faktiskt inte sett solen sen vi kom hit. Men nu har vi skaffat regnrockar (eller något som liknar det) som man kan ha när man kör motorcykel eller bara går omkring. Phuket är verkligen annorlunda mot Malaysia och igår och idag åkte vi in till Patong och blev helt över väldigade va alla turister.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se