Direktlänk till inlägg 11 oktober 2011

Konsumentmakt: Svensk Fondservice AB

Av Camilla Lindholm - 11 oktober 2011 09:26

Jag har ett fantastsikt webhotell som hamnar långt upp på Googles sökningslista. Faktum är att om man söker på Svensk Fondservice AB så kommer min sida upp först och detta har tydligen retat Svensk Fondservice AB. För ca 2år sedan skrev jag och varnade för detta företag. Jag hade själv anlitat dem och kritiserade dem på min blogg för konsumentfientliga uppsägningsregler och otrevligt bemötande. Fortfarande får jag kommentarer på detta inlägg, vilket roar mig mycket. Igår blev jag dessutom uppringd av försäljningschefen som bad mig ändra rubriken på mitt inlägg eftersom detta kommer högst upp vid en sökning på företaget. Jag sa nej till detta men meddelade att jag kunde skriva ett nytt inlägg i samma ämne - Svensk Fondservice AB har efter mitt (och andras klagomål) ändrat sina uppsägningsregler till mer konsumentvänliga. Observera att jag inte fått någon kompensation eller pengar från företaget för att skriva detta och anlitar idag ett annat företag för samma tjänst. Dock väljer jag att meddela detta för att påvisa vilken makt vi konsumenter har. Det lönar sig visst att klaga, att kräva bättring och din röst är viktig. Sitter du hemma och muttrar gör den mindre nytta så irriterar dig något väldigt, känner du dig orättvist behandlad, innehåller maten/produkterna du använder skadliga ämnen - tveka inte utan RYT TILL!!!! Tillsammans kan vi förändra missförhållanden och tillsammans är vi betydligt starkare än var och en för sig.  


Med det sagt ska jag ut och rasta cykeln - so long :) :)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sofie

11 oktober 2011 10:26

Härligt ;) på dem bara!
Kram Sofie

Camilla Lindholm

11 oktober 2011 10:43

Haha I will

 
Lotta

Lotta

16 oktober 2011 22:48

Kul att hitta ännu en blogg om tränande gravida! Håller med att man får mycket blickar, själv är jag i v 32 och springer fortfarande, men får både en och två förskräckta/förvånade blickar ute på mina rundor. Keep it up och hoppas du får fortsätta må bra!

http://www.lottiss.blogspot.com

Camilla Lindholm

17 oktober 2011 21:11

Hej Lotta var inne på din blogg och är jätteimponerad över din fart och träning. Själv joggar jag mest och springer/tränar inte särskilt hårt. Försökte i början men slutade ganska snabbt när jag hade svårt att prestera på topp :).

 
Ingen bild

h.jakobsson@klippan.seths.se

19 oktober 2011 16:22

kom igen camilla bara på dom!!: SVENSKFONDSERVICE har nu även lurat min fru.riktigt otrevliga och inte tillmötesgående-vi tänker inte betala dom 689kr för något vi inte beställt.är riktigt sur.-men blev glad igen när jag läst din blogg.öka tempot och ge dom allt du kan,kramar henrik o helena.

 
Ingen bild

Maskinen

5 december 2011 18:07

sosse

 
Ingen bild

Mikael

23 december 2011 12:10

Hej. Jag fick ett samtal från Svensk Fondservice som ville att jag skulle bli kund men jag sa nej och då började han att tjata och vara dryg. Så jag skrev ett mail till deras Klagomålsavdelning och bad dom ta bort mig från deras register samt att få slippa prata med deras dryga personal. Efter 2 dagar så fick jag svar att dom har spärrat mitt nummer hos dom. Få se om det funkar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se