Direktlänk till inlägg 13 november 2011

Egypten

Av Camilla Lindholm - 13 november 2011 10:29

Veckorna rullar på och snart är det dags för leverans, eller allt är relativt det är ändå en 6ve kvar. Det verkar vara en livlig tös jag har i min mage eftersom hon redan ve 28 gjorde sig startklar och lade sig med huvudet neråt - redå att sticka ut huvudet. Sparkar gör hon hela dagarna och kvällarna, och om jag "bara" skulle känna henne 5-10 ggr om dagen vilket det står på alla infosidor skulle jag bli orolig :). Nu börjar hon dessutom bli ganska stark och större - det verkar som hon inte riktigt är nöjd med storleken på min mage eftersom hon hela tiden får den att bukta ut. 


Som sista chans för lite sol åkte Patrik och jag till Egypten i 2ve. Det var oerhört skönt och särskilt kryssningen var minnesvärd då man sakta seglar fram längs Nilen och stannar till vid alla mäktiga sevärdigheter. Dessvärre kantades den av lite dramatik där bla den lilla verkade vilja födas i Horustemplet i Edfu (fick täta värkar där) och jag fick lite komplikationer som gjorde mig sängliggande hela kryssningen. Men jag njöt ändå av den underbara naturen. Väl hemma har jag börjat röra lite smått på mig igen och igår joggade jag tom lite lätt en 35min efter över 2ve uppehåll.  

 
ANNONS
 
Ingen bild

The Voice

16 november 2011 09:33

Alltså jag gillar verkligen Egypten på många sätt där det positiva (skitvarmt, saltvatten.....) lätt överväger det negativa (påträngande människor, horribel "om gud vill ordning" bla bla).........Förutom en sak-KOMPLIKATIONER. Feta sådana sängliggande ...jag kan inte säga det... men...ja.... RALLYBAJS!!!!

Camilla Lindholm

18 november 2011 09:01

Haha jag skulle nog säga att det värsta med Egypten är alla ryssar :). Vill inte uttala mig generellt om folkslaget men de som var där kunde jag lätt varit utan :) :):).

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se