Direktlänk till inlägg 14 december 2011

Det bultar och det bankar...

Av Camilla Lindholm - 14 december 2011 14:46

...där ner i magen alltså. För min del gör det ingenting ifall hon kommer ut NUU. Å andra sidan förstår jag henne. I Egypten stekte solen och vinden var ljum - här blåser lyktstolparna ner och ispiggar (känns åtminstone så) faller från skyn. Inte troligt att någon vill lämna sitt 37gradiga floating-spa med all inclusive då? Nä det är väl därför hon funderade om och ligger där inne och myser för tillfället. Sen att mamma jag då skulle tycka att det var praktiskt ifall hon kom ut innan jul är ju ganska irrelevant ;). Men vem är jag till att klaga, jag har haft en fantastiskt bra graviditet frånsett att jag dagligen slår nya viktrekord och känner mig groteskt stor för tillfället. Mina värden är strålande och jag har inte ont någonstans och sover fortfarande bra på nätterna om man räknar bort de två gånger jag måste gå upp och kissa plus att Patrik har kommenterat att jag numera börjat snarka - hu då!


Ändå tänker jag att det är hög tid att förbereda sig för förlossningen. Nej jag har faktiskt ännu inte packat väskan vilket jag förstår att jag nu absolut borde har gjort för länge sedan - helst redan igår. Däremot har jag börjat förbereda mig på det sätt jag som idrottskvinna är van vid. Detta innefattar mental förberedelse inför förloppet (jag har ju ingen aning så jag föreställer mig att det kommer göra ont som bara in i.....). Normalt brukar jag provköra banan men i det här fallet har det varit aningen omöjligt så jag accepterar det. Jag har varvat vila med förnuftig träning - ska man högprestera gäller det att kroppen inte slaggar igen så helvila är inte optimalt. Därtill gäller ju att hålla kroppen i balans - en förlossning är ju ändå en högprestation utan dess like. I måndags var jag därför hos en grym aukupunktör som fick  hela mig att flyta iväg i ett meditativt rus. Normalt är jag faktiskt ingen anhängare av nålar men när han sätter en rakt mellan ögonbrynen (3dje ögat) ja då dröjer det inte mer än sekunder innan jag flyter in i ett tillstånd mellan vakenhet och sömn - märklig känsla som är helt omöjlig att kämpa emot. På måndag ska dessutom till Ulla (www.kostverkstaden.com) för lite sakral-kranialterapi och sedan tror jag att min kropp är så redo den kan bli.....


Andra positiva nyheter är att jag fått två nya samarbetspartners: 

1) www.imsevimse.se som gör de mest fantastiska ekologiska tygblöjor. Jag fick ett stort paket med de sötaste blöjor jag någonsin sett. Hade ingen aning om att blöjor kan locka fram en liten tår. Nästan pinsamt och jag skyller på okontrollerbara hormonströmningar i kroppen. Att de dessutom ser ut och fungerar som vanliga blöjor, sparar miljö och plånbok gör dem till ett måste i varje spädbarnshem.


2) www.activekids.nu som kommer leverera världens bästa barnvagn; en CX1 Chariot. Som aktiv är den ett måste o jag kan personligen inte tänka mig någon annan barnvagn så jag är överlycklig. Hur grymt är det inte att kunna vandra, cykla, springa, åka skidor mm med sitt barn med vetskapen om att du har det mest säkra på marknaden. Enda kruxet är jag ännu inte hunnit fingra på denna klenod då den levereras i januari - kanske därför som hon tvekar att komma ut -  :)


Så bara ett par saker återstår o det är badrummet som förhoppningsvis blir klart till helgen och införskaffandet av en bra och billig bärsjal- ja sen är det fritt fram. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Micke Selvin

14 december 2011 18:37

Nu har du ju tid att hitta ett par snygga diskhjul till vagnen. Eller blir det treekrat? :)

Camilla Lindholm

14 december 2011 19:43

Haha jag får väl rådfråga dig där, vad har ni :)?

 
Ingen bild

Annie

15 december 2011 10:32

Hej Camilla! Det börjar närma sig för dig nu! Vår lilla tjej hade bråttom ut och kom för tre veckor sedan. Allt gick bra och vi har det jättemysigt! Lycka till! /Annie och lilla Alice

Camilla Lindholm

16 december 2011 13:47

Åh är det sant, grattis till er alla tre. Hoppas dock förlossningen gick bra. Jag hade nog önskat att Caisa också hade haft lite bråttom men hon verkar har lugnat ner sig och tar det piano :). Det är inte så mycket man kan göra för det är ju hon som bestämmer.....har tänkt massor på er. Kram

 
Ingen bild

Varg och Emmy

31 december 2011 12:39

Hej Camilla. Hur går det, har Caisa behagat komma ut än? Vi går här hemma och undrar. För övrigt, när det gäller bärsjal, köp en tricot slen, vår lille grabb stormtrivs i sin.

God fortsättning!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se